Leer ons kennen

 

Tiger Corporate Finance & Strategy begeleidt ondernemers bij het creëren van meer waarde voor zichzelf en hun onderneming.

Onze missie

Tiger Corporate Finance & Strategy helpt ondernemers bij het creëren van waarde in hun bedrijf. Dit doen wij door nauw met de ondernemer samen te werken en door transparant, eerlijk, maar vooral kritisch te zijn. 

Roy Calis

Eigenaar

Roy is oprichter en eigenaar van Tiger Corporate Finance & Strategy.

 Roy heeft een achtergrond als bedrijfseconoom en heeft voordat hij in 2017 de stap tot ondernemer heeft genomen een carrière opgebouwd bij een grootbank, een middelgroot accountantskantoor, een investeringsfonds en bij een corporate finance boutique.

Hij is derhalve, sinds 2006, in verschillende rollen, adviseur geweest van MKB ondernemers en heeft sindsdien vele transacties begeleidt op het gebied van bedrijfsoverdracht, venture capital en bedrijfsfinanciering.

Roy is Register Adviseur Bedrijfsopvolging  (RAB FJ). 

rcalis@tigercfs.nl

foto financieringsspecialist mkb

Angelie Habraken

Senior Adviseur 

Angelie is sinds 2022 werkzaam voor Tiger Corporate Finance & Strategy als senior adviseur.

Voordat ze bij ons is begonnen heeft Angelie meer dan 15 jaar bij een van de drie grootbanken gewerkt als relatiemanager MKB, Financieringsspecialist Groot Zakelijk en Manager bedrijven. Angelie begeleidt ondernemers op het gebied van zakelijke financieringen.

Door haar ervaring, interpersoonlijke vaardigheden en netwerk is zij in staat om ondernemers uitstekend bij te staan gedurende het financieringstraject.

 

ahabraken@tigercfs.nl

Roland Reefman

Senior Adviseur

Roland is sinds 2021 verbonden aan Tiger Corporate Finance & Strategy.

 Voordat Roland zich verbond aan Tiger Corporate Finance & Strategy heeft bij diverse banken, sinds 2006, in diverse rollen ervaring opgedaan in de zakelijke kredietverlening aan het MKB. Daarvoor heeft hij meer dan 5 jaar ervaring opgedaan bij een Big-4 accountantskantoor. 

Roland is in bezit van de executive master M&A and Business Valuation en houdt zich hierom met name bezig met waarderings- en overnamevraagstukken. 

rreefman@tigercfs.nl

Samenwerkingspartners

Tiger Corporate Finance & Strategy werkt met de volgende partners samen.